Samenwerking Opdrachtgever

Samenwerking Opdrachtgever

Vastberadenheid

Klanten helpen de doorslag te geven

De kracht van Nova ligt in projectbeheersing vanuit commitment en samenwerking aan gedeelde doelen. Dit doen we op maat. Kies je voor ons? Dan bespreken we samen tijdens een intakegesprek welke tools het beste passen bij jouw specifieke project. We stellen samen een stappenplan op. Aan de hand daarvan beoordelen we wat het beste bij je past: een losse tool, een combinatie of aantal van onze tools of toch het integrale pakket?

Lees hieronder de verschillende tools en instrumenten die we aanbieden

s
g

Risicosessie

We actualiseren het risicodossier uit de tender en maken de beheersmaatregelen concreet. Dat doen we samen met het projectteam en, als dat mogelijk is, met de opdrachtgever. Zo ontwikkelen we het risicobewustzijn dat nodig is om er ook écht op te sturen.

PFU/evaluatie

n één of meer sessies evalueren we het project aan het eind of tussentijds. Wat zijn de succes- en faalfactoren? Hoe borgen we wat goed gaat en hoe zorgen we dat we leren van onze fouten?

g
g

Project startups

De meeste invloed op het rendement van een project is te behalen in de opstartfase. Dat voorkomt dubbel denkwerk, fouten en disciplines die te los van elkaar aan hetzelfde project werken. In één of meer sessies starten we samen met je team (en eventueel met de opdrachtgever) het project op. De project start-up (PSU) bestaat uit:

1. Elkaar beter leren kennen: inzicht en begrip krijgen voor elkaars belangen;
2. Scherpstellen gezamenlijk teamdoel;
3. Overdracht van tender naar uitvoering;
4. Opstellen overzicht van risico’s;
5. Samenwerkingsafspraken.

Projectcoach on the job

We kijken mee bij het projectteam en schuiven aan bij overleggen. We luisteren, stellen vragen en sparren. De nadruk ligt op techniek en vaardigheden. Waar nodig kunnen we kijken hoe je jouw effectiviteit verder kan vergroten, maar de nadruk ligt op technieken, oefeningen en tips waarmee het project een versterkende impuls krijgt.

g

Trust the process & make your business boom

1.

Zorgen we dat iedereen het contract en de doelstellingen van het project scherp heeft en dat alle betrokken medewerkers snappen wat hun rol is.

2.

Maken we doelstellingen in het contract concreet.

3.

Helpen we de aannemer het juiste gesprek te voeren met diens opdrachtgever.

Mohamed Rkhaoui

Oprichter

Een bloeiend bedrijf
met echte professional.

Mijn drijfveer om dit bedrijf te starten zat hem in mijn ondernemersdrang. Met mijn jarenlange tenderervaring als Senior EMVI-consultant schreef ik winnend plan na winnend plan. Maar zodra ik een plan indiende, hield mijn werk op wat betreft dit specifieke project.  Ik wilde meer betrokken zijn bij het hele proces en richtte daarom Nova op.