CEO & Oprichter

Mohamed Rkhaoui

Werkervaring:
Tenderstrateeg & projectmanager voor de groen-, infra- en (water)bouwsector
Opleidingen:
 Bedrijfskunde, Vrije Universiteit Brussel;- Coaching & Counseling, Nederlandse Academie voor Psychotherapie;- Postacademische opleiding tot evidence based coach, Nederlands Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling (NIPO):- Masterclass Management van complexe projecten, PAOTM.

Contact

Mijn betrokkenheid in

Mijn projecten

Laatste project(en): Oosterweelknoop, Samenwerkingsovereenkomst Ingenieursdiensten, Programma Bruggen & Kademuren Amsterdam, Kennisalliantie ERTMS, Waardengedreven Onderhoud Uiterwaarden RWS en Programma Hoogfrequent Spoor Rijswijk – Rotterdam.

Ik ben de oprichter van Nova Partners. Mijn drijfveer om dit bedrijf te starten zat hem in mijn ondernemersdrang. Met mijn jarenlange tenderervaring als Senior EMVI-consultant schreef ik winnend plan na winnend plan. Maar zodra ik een plan indiende, hield mijn werk op wat betreft dit specifieke project. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar hoe de uitvoering in zijn werk zou gaan. Zou alles wat we bedacht hadden in de tenderfase wel worden uitgevoerd op de manier zoals we dat gezamenlijk voor ons zagen? Ik wilde meer betrokken zijn bij het hele proces en richtte daarom Nova op. Een bedrijf met een duidelijke visie en een plan voor de toekomst.

Wie ben ik

Mijn achtergrond

Als opgeleid coach richt ik me specifiek op het activeren van eigenaarschap. Mijn expertise zit hem daarmee in het ondersteunen van klanten op het raakvlak tussen procesmanagement en contractmanagement. Op ondernemende wijze en met een kritisch inzicht til ik projecten naar een hoger niveau. Ik zorg ervoor dat medewerkers hun rol zien in het grotere geheel en maak dit helder voor iedereen, zodat alle medewerkers met focus te werk gaan. Mijn missie is dan ook kristalhelder: Bedrijven en teams helpen succesvoller te worden.

Het aanbrengen van organisatie en zorgen dat alle aanwezige kennis optimaal gebruikt wordt, is bij ieder project mijn doel. Ik ben van mening dat de beste manier hiervoor is om goed te luisteren naar je teamleden. Verbinding breng je aan door de menselijke kant naar voren te halen in gesprekken die je samen hebt. Dat kan tot hele leuke gesprekken leiden, maar betekent soms ook dat je de moeilijke vragen moet stellen: the elephant in the room. Dat moet je durven.

"Vanuit vertrouwen en nieuwsgierigheid zet ik mensen graag in beweging, zodat ze iets waardevols voor zichzelf en andere bereiken "

Laten we ons verbinden en samen iets geweldigs creëren. Begin met hallo te zeggen.