Kickstart je project

Kickstart je project

intro

Partner in projectmanagement

De kracht van Nova ligt in projectbeheersing vanuit commitment en samenwerking aan gedeelde doelen. Dit doen we op maat. Kies je voor ons? Dan bespreken we samen tijdens een intakegesprek welke tools het beste passen bij jouw specifieke project. We stellen samen een stappenplan op. Aan de hand daarvan beoordelen we wat het beste bij je past: een losse tool, een combinatie of aantal van onze tools of toch het integrale pakket?<br> Lees hieronder de verschillende tools en instrumenten die we aanbieden.

Workshops

Hoe werken we samen? Doen we wat we zeggen? Wat zijn de sterke en ontwikkelpunten? In een workshop brengen we met de betrokkenen de teamdynamiek in kaart. De deelnemers ontwikkelen hun vaardigheden om de samenwerking te versterken.

Project
startups

De meeste invloed op het rendement van een project is te behalen in de opstartfase. Dat voorkomt dubbel denkwerk, fouten en disciplines die te los van elkaar aan hetzelfde project werken. In één of meer sessies starten we samen met je team (en eventueel met de opdrachtgever) het project op. De project start-up (PSU) bestaat uit: 1. Elkaar beter leren kennen: inzicht en begrip krijgen voor elkaars belangen 2. Scherpstellen gezamenlijk teamdoel 3. Overdracht van tender naar uitvoering 4. Opstellen overzicht van risico’s 5. Samenwerkingsafspraken

Training
projectbeheersing

Kom je capaciteiten tekort? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ons brede netwerk zitvol met professionals die graag jouw project naar een hoger niveau tillen.

Overige
diensten

Zodra we de contractverplichtingen en doelstellingen helder in kaart hebben gebracht, managen wij het project via overige producten en instrumenten. Denk hierbij aan: 1. Eisenanalyse Een gezamenlijke analyse van de eisen in een vroeg stadium geeft inzicht in de kansen en beperkingen van het project en vermijdt discussies achteraf 2. Validatie- en verificatierapportages 3. Het implementeren van de juiste informatiestromen KPI’s voor monitoring en digitale omgevingen. We rapporteren over de voortgang door middel van dashboards naar het projectteam.

Trust the process & make your project succesful

1.

Zorgen we dat iedereen het contract en de doelstellingen van het project scherp heeft en dat alle betrokken medewerkers snappen wat hun rol is.

2.

Maken we doelstellingen in het contract concreet.

3.

Helpen we de aannemer het juiste gesprek te voeren met diens opdrachtgever.

Mohamed Rkhaoui

Oprichter

Een bloeiend bedrijf
met echte professional.

Mijn drijfveer om dit bedrijf te starten zat hem in mijn ondernemersdrang. Met mijn jarenlange tenderervaring als Senior EMVI-consultant schreef ik winnend plan na winnend plan. Maar zodra ik een plan indiende, hield mijn werk op wat betreft dit specifieke project.  Ik wilde meer betrokken zijn bij het hele proces en richtte daarom Nova op.