Versterk je projectteam

De kracht van Nova ligt in projectbeheersing vanuit commitment en samenwerking aan gedeelde doelen. Dit doen we op maat. Kies je voor ons? Dan bespreken we samen tijdens een intakegesprek welke tools het beste passen bij jouw specifieke project. We stellen samen een stappenplan op. Aan de hand daarvan beoordelen we wat het beste bij je past: een losse tool, een combinatie of aantal van onze tools of toch het integrale pakket?

Lees hieronder de verschillende tools en instrumenten die we aanbieden

Extra krachten

Kom je capaciteit tekort? Dan moet je bij ons zijn. Ons brede netwerk zit vol met professionele freelancers die graag jouw project naar een hoger niveau tillen. Bij onze selectie letten we op zowel je huidige teamsamenstelling als de benodigde technische vaardigheden om een sleutelfunctionaris toe te voegen die het beste past op jouw specifieke project.

Projectcoach on the job

We kijken mee bij het projectteam en schuiven aan bij overleggen. We luisteren, stellen vragen en sparren. De nadruk ligt op techniek en vaardigheden. Waar nodig kunnen we kijken hoe je jouw effectiviteit verder kan vergroten, maar de nadruk ligt op technieken, oefeningen en tips waarmee het project een versterkende impuls krijgt.

Met behulp van deze tools en onze expertise…

  • Zorgen we dat iedereen het contract en de doelstellingen van het project scherp heeft en dat alle betrokken medewerkers snappen wat hun rol is.
  • Maken we doelstellingen in het contract concreet.
  • Helpen we de aannemer het juiste gesprek te voeren met diens opdrachtgever.

Over projectcoach Mohamed

Mohamed Rkhaoui (manager projectbeheersing, (team)coach en facilitator met een focus op samenwerking, teamrollen en dynamiek). Hij zet zijn krachten in om je te helpen bij het optimaal op samenwerking en risico’s bij jouw projectteam. Hierdoor blijft je project beheersbaar en rendabel.